[1] စပါးလင် ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်ကောင်းစေ့ ဆားအနည်းငယ်ထည့်ပြီးတည်ထားသော ရေနွေးထဲသို့ရေဘဝဲ သို့ ကင်းမွန် ကို ၃မိနစ်ခန့်ထည့်ပြုတ်ပြီး ပြန်ဆယ်ကာ အအေးခံထားပေးပါ (သို့) လှီးထားပေးပါ။ ပြုတ်တာမကြိုက်ဖူးဆိုရင်လည်း ကင်တာ သို့ ပေါင်းတာ လုပ်လို့ရပါတယ်နော်။
[2] ငရုတ်သီးစိမ်း ထန်းလျက်ကို ထောင်းထားပါ။ သံပုရာရည် အချိုမှုန့် ငံပြာရည် ဖြင့် ရောမွှေပေးပါ။ ထန်းလျက်အစား သကြားသုံးလို့ရပါတယ်။ ပြီးမှ ရေဘဝဲ သို့ ကင်းမွန် အပေါ်သို့ ဆမ်းလိုက်ပါ။ နံနံပင် ရှမ်းနံနံ ပူတီနံ နှစ်သက်ရာ ထည့်နိုင်ပါသည်။ ရေဘဝဲထက်ကင်းမွန်က ပိုပြီးဝယ်ရလွယ်ပါတယ်နော်။
Credit to Original Uploader
Shared by MayMay Cook
0 comments